Pep Cruz protagonitza «Aquest país no descobert...», que arriba diumenge al Kursaal

L'obra és una reflexió sobre els valors de la vida que ha dirigit Àlex Rigola

«Aquest país no descobert...» arriba diumenge al Kursaal
«Aquest país no descobert...» arriba diumenge al Kursaal | Promocional
Redacció
07 de gener del 2021
Actualitzat a les 17:30h
"Em van proposar fer un espectacle sobre la mort i ens ha sortit un espectacle sobre l'individualisme, el neoliberalisme, la família, allò immaterial, la humanitat, allò grupal,  l'existencialisme, la supervivència, l'amistat, l'amor... ens ha sortit un espectacle sobre la vida".  Amb aquestes paraules definia Àlex Rigola l'obra Aquest país no descobert  que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers, que ha escrit i dirigit a través de les converses entre la dramaturga i actriu Alba Pujol amb el seu pare, catedràtic d'història econòmica, durant el seu últim cicle de quimioteràpia. 

En aquesta, obra la pulsió de la mort ens porta a la vida. Una adaptació de les transcripcions d'aquestes converses en les que Cioran,  Shakespeare, Lacan, Gil de Biedma, els germans Cohen, el Dr Benito, Eugenio i Peter Handke ens acompanyen en el viatge.

Les entrades per a l'espectacle es poden comprar a la web del Kursaal a 18 euros (15 per a majors de 65 anys i amb carnet Galliner i menors de 25 anys) i a les taquilles del teatre (de dimarts a dissabte, d'11 a 13h i de 18 a 20:30h).

Durant la representació s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.