Concert de bandes sonores de pel·lícules, dissabte al Kursaal

La Brass Ensemble de l'Orquestra Simfònica del Vallès ofereix un espectacle divertit i emocionant per a tot tipus de públic

 La Brass Ensemble de l'Orquestra Simfònica del Vallès2
La Brass Ensemble de l'Orquestra Simfònica del Vallès2 | Promocional
Redacció
07 de gener del 2021
Actualitzat el 08 de gener a les 9:13h
La sala gran del Kursaal de Manresa acollirà dissabte, 9 de gener a les 18h un concert de bandes sonores de pel·lícules a càrrec de la Brass Ensemble de l'Orquestra Simfònica del Vallès. El programa de mà es pot consultar en aquest enllaç.

És un espectacle confeccionat amb les bandes sonores de pel·lícules molt populars i amb la figura de l'heroi com a eix vertebrador. Les músiques són interpretades per la secció de metalls de l'OSV amb el suport d'un percussionista (bateria). L'espectacle inclou la projecció de fotogrames de les pel·lícules mentre s'interpreten les músiques i la presentació de cada número musical, en base a un guió creat expressament per l'espectacle, de la mà d'un narrador molt especial, l'actor Salvador Vidal, la veu habitual de John Travolta, Mel Gibson, Richard Gere, Harrison Ford, George Clooney, Liam Nesson o Ed Harris, un dels grans del doblatge espanyol. Un espectacle divertit i emocionant ideal per tot tipus de públics.

Les bandes sonores d'Star war, Gladiator, Superman, Pirates del Carib... entre moltes d'altres es podran escoltar dissabte al Kursaal. Tancarà el repertori la interpretació d'una de les peces de la pel·lícula ‘Plácido' de Luis Garcia Berlanga, rodada a Manresa el 1961.

Les entrades per al concert es poden comprar a la web del Kursaal a 28 euros (25 majors de 65 anys i entre 12 i 25 anys, 12 euros menors de 12 anys) i a les taquilles del teatre (de dimarts a dissabte, d'11 a 13h i de 18 a 20:30h).

Durant el concert s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.