Els Carlins acollirà divendres l'obra «Hidroalcohol i escudella de galets»

Es tracta d’un espectacle de petit format que es podrà veure a partir de les 8 del vespre

Platea dels Carlins
Platea dels Carlins | Pere Font
Redacció
07 de gener del 2021
Actualitzat a les 12:39h
Aquest divendres 8 de gener a les 8 del vespre als Carlins hi ha programada la funció Hidroalcohol i escudella de galets, microescenes confinades. Es tracta d’un espectacle de petit format (50') i és recull de microescenes que relaten, en clau d’humor, situacions versemblants d’aquestes festes nadalenques tan especials amb el context de pandèmia. L’espectador s’hi podrà veure reflectit: confinament, família, gel hidroalcohòlic, etc. El de divendres serà l’únic passi que es durà a terme i el primer espectacle de l’any després de les 6 funcions d’Els Pastorets, uns Pastorets que s’han pogut desenvolupar sense problemes i amb totes les mesures pertinents, tenint en compte la situació sanitària.

L’espectacle és dirigit per Àngels Torrens i el guió de Joan Barbé. Les entrades, amb preu de 5 euros, es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

A més, el 14 de gener a les 19h30 hi ha programada la lectura dramatitzada de “La cosa més maca i la putada més gran” a càrrec de la Cia. Definitivament no estem fent; i el 30 de gener a les 17h30 hi ha programada la funció de BREUS, una creació col·lectiva sobre la violència de gènere que s’ha coproduit entre l’Ajuntament de Manresa, la Cia. Sargantana i Els Carlins.

Tota la programació es pot consultar a www.elscarlins.cat.