Els Reis d'Orient ja tenen la clau màgica que obre totes les cases de Manresa

L'alcalde, Marc Aloy, els ha demanat "salut per a tothom, consol per qui ha perdut algun ésser estimat i també per als que han patit la Covid"

L'alcalde Marc Aloy rep els tres Reis d'Orient i el Príncep Assuan
L'alcalde Marc Aloy rep els tres Reis d'Orient i el Príncep Assuan | AjM
05 de gener del 2021
Actualitzat el 06 de gener a les 10:02h

Els Reis d'Orient ja tenen la clau màgica que obre totes les cases de Manresa perquè entre aquesta nit i matinada puguin entrar-hi a deixar els regals. L'alcalde la ciutat, Marc Aloy, els hi ha lliurat aquest dimarts durant la recepció que els han fet a l'Ajuntament de Manresa on han estat saludats, també, per la regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo, altres regidors i un representant de cada grup municipal.

En un any tant complicat com el que s'ha viscut per l'esclat de la pandèmia del coronavirus, Aloy els ha demanat "salut per a tothom, consol per qui ha perdut algun ésser estimat i també per als que han patit la Covid". Els Reis d'Orient han assegurat que han rebut totes les cartes, i que en el seu llarg viatge han pogut comprovar com "els nens i les nenes han estat molt responsables", ja que "no és gens fàcil portar la mascareta al pati o a l'escola".

Amb aquesta recepció es completa una celebració de Reis especial, marcada per les mesures per evitar la propagació del coronavirus, amb un Campament Reial que ha estat obert des del passat 2 de gener i que ha exhaurit totes les entrades, i des d'on s'ha retransmès la recepció a l'Ajuntament, i amb l'espectacle de drons que ha posat llum, en primícia, al cel de la ciutat.