coronavirus

L'hospital de Sant Andreu no ha patit cap defunció per Covid durant la darrera setmana

En aquest període han ingressat 12 pacients nous a les unitats d'aïllament i 10 n'han sortit

per Pere Fontanals, Manresa | 5 de gener de 2021 a les 14:05 |
Hospital de Sant Andreu de Manresa | Pere Fontanals
L'hospital de Sant Andreu no ha patit cap defunció durant l'última setmana entre els pacients ingressats a les seves unitats d'aïllament per Covid, segons les dades que ha facilitat Sant Andreu Salut aquest dimarts.

En aquest mateix període de temps, l'hospital de Sant Andreu ha donat 7 altes a pacients que havien passat la malaltia, i ha canviat d'habitació 3 pacients que s'han negativitzat. Per contra, les unitats d'aïllament del centre han rebut 12 pacients nous durant aquests últims set dies, de manera que en aquests moments hi ha 24 pacients ingressats.


Les dades acumulades a les unitats d'aïllament de l'hospital de Sant Andreu des del 15 d'octubre són 167 ingressos, 64 altes, 42 negativitzacions i 37 defuncions.
 

L'hospital de Sant Andreu és un centre d'atenció intermèdia que actualment està donant cobertura a l'hospital d'aguts de la comarca (Althaia), per la qual cosa, una part important de les persones provenen d'allà. Es tracta, majoritàriament, de malalts crònics complexos i d'edat avançada, per la qual cosa, són perfils fràgils.
Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació