El líder Natació Sabadell s'emporta una merescuda victòria de la seva visita al Manresa FS (3-5)

L'equip vallesà va ser superior al manresà en la majoria de fases del partit

Imatge d'arxiu del Manresa FS
Imatge d'arxiu del Manresa FS | MFS
Redacció
05 de gener del 2021
Actualitzat a les 9:11h
El líder Natació Sabadell ha estat superior en la majoria de fases del partit contra un Manresa FS que en moltes ocasions volia i no podia. Els vallesans s'han emportat la victòria 3-5. Ja en els primers instants, el conjunt de Borja Burgos ha jugat amb combinacions i amb una intensitat que li ha fet portar el pes de tot el primer temps. La millor notícia per als manresans en els primers moments de partit era el resultat. Adil ha aturat una vegada i una altra les moltes ocasions dels visitants. 

Amb el partit amb domini dels forans, Corvo ha pressionat una pilota i ha estat objecte de penal que ell mateix ha transformat. Això podia donar força als manresans, però no ha estat així. El conjunt sabadellenc s'ha mostrat compacte en les seves accions i ha empatat el partit moments després. En un xut exterior, Asis tornava a posar per davant als del Pujolet, però els visitants li han donat la volta amb dos gols marxant cap als vestidors amb una mínima avantatge al seu favor.

A la segona part, els de Sito Rivera han millorat el seu joc amb les línies més presionants. Durant una bona estona, el Manresa ha superat al seu rival i ha empatat el partit mitjançant Éric Castillo. Poc a poc, els manresans han tornat a baixar en el seu joc i l'equip nedador ha tornat a tenir la iniciativa. En el transcurs del segon temps han existit ocasions pels dos cantons, però per dues vegades i en dues jugades aïllades, el Natació Sabadell ha marcat i s'ha emportat un partit en què ha estat superior en línies generals. 

Ara, el Manresa queda per sota amb una diferència de sis punts respecte del líder del subgrup.

Fitxa tècnica

Manresa FS: Adil, Santa, Josan, Pep Costa i Nil; Noguera, Muñoz, Eric Castillo, Corvo, Asis, Gerard, Manu i Aleix.

Club Natació Sabadell: Manzano, Cristian, Dani Castro, Ferran i Pepe Font; Chato, Arnau, Aitor, Panés, Elias, Pipa, Aleix i Josep Maria.

Àrbitres: Sergio Guerrero i Adrià Garcia.

Gols: 1-0 Corvo 6 penal, 1-1 Pipa 7, 2-1 Asis 16, 2-2 Arnau 17, 2-3 Pepe Font 19, 3-3 Éric Castillo 24, 3-4 Aleix 28, 3-5 Pepe Font 32.

- Resultats i classificació