El BAXI Manresa arribarà a la darrera jornada amb opcions de ser a la copa

La classificació passa per derrotar al Barça i una complicada combinatòria

El BAXI Manresa apurarà les opcions de ser a la copa contra el Barça
El BAXI Manresa apurarà les opcions de ser a la copa contra el Barça | J. Alberch
03 de gener del 2021
Actualitzat el 04 de gener a les 11:13h
El BAXI Manresa arribarà a la darrera jornada amb opcions de ser a la copa del rei encara que aquestes són molt petites. La possibilitat més fàcil passa per una victòria dels bagencs contra el Barça, les derrotes d'Unicaja Màlaga i UCAM Múrcia contra Baskonia i Madrid respectivament i que el Morabanc Andorra perdi almenys un dels dos partits que ha de disputar. En aquest cas, el BAXI Manresa, amb un balanç de 9 victòries i 8 derrotes tindria el millor percentatges de victòries entre aquests quatre equips. Seria l'únic que estaria per sobre el 50%.

Una segona possibilitat, passa per les victòries del club manresà contra el Barça i de l'UCAM Múrcia contra el Madrid, la derrota de l'Unicaja Màlaga davant el Baskonia i com a mínim una desfeta del Morabanc Andorra. A més, els bagencs haurien de guanyar per 23 punts més del què ho fessin els murcians.

La tercera opció és encara més complicada. Passaria per la derrota dels malaguenys i un triple empat entre BAXI Manresa, UCAM Múrcia i Morabanc Andorra. Apart de remuntar 23 punts als murcians el BAXI Manresa també n'haurà de remuntar 33 als andorrans.

La darrera possibilitat és la més rocambolesca de totes. Al BAXI Manresa li caldria com a mínim una derrota andorrana en un dels dos partits que ha de jugar, la derrota de l'UCAM Múrcia davant el Madrid, la derrota de l'Unicaja de Màlaga davant el Baskonia i la suspensió del seu partit el proper diumenge. En aquest supòsit, andalusos i bagencs tindrien tots dos un 50% de victòries. 9-9 pels del Martín Carpena i 8-8 pels del Nou Congost. A més, els malaguenys haurien de perdre de 98 punts o més.

Arxivat a