La cavalcada de Reis de Navàs serà estàtica a la plaça de l'Església

El govern municipal es queixa que el Procicat no hagi estat més receptiu a les seves demandes

Cavalcada de Reis de Navàs de 2020
Cavalcada de Reis de Navàs de 2020 | AjNvs
Redacció
31 de desembre del 2021
Actualitzat a les 12:11h
La cavalcada de Reis de Navàs serà, finalment, estàtica seguint les noves mesures del Procicat que assenyalen que les cavalcades de reis no es podran fer en forma de rua. A Navàs es portarà a terme a la plaça de l'Església en torns a les 19.00, 19.30, 20.00 i 20.30h.

Així, la Comissió de la Cavalcada de Reis de Navàs assenyala que cada família (grup bombolla, de màxim 6 persones) podrà agafar una entrada, amb una hora assignada. Només s'ha d'agafar una entrada per família, i a cada grup hi ha d'haver un adult com a mínim.

La cua abans d'entrar al recinte de la cavalcada es farà al carrer de l'Església. S'haurà de mantenir una distància de 1,5 metres entre grups bombolla (les separacions estaran indicades).

Un cop s'hagi comprovat l'entrada, els grups bombolla hauran de seguir el recorregut indicat fins a arribar a la plaça de l'Església, on hi hauran els tres Reis. Hi haurà unes tarimes per fer-se una foto, sempre mantenint la distància de seguretat.

Per aconseguir l'entrada cal entrar en aquest enllaç: https://vivetix.com/entradas-cavalcada-reis-navas-2020?s=link. Només es pot demanar una entrada per família, amb un màxim de 6 persones per entrada (anotant el nom de tots els assistents), i amb un mínim d'un adult.

Davant d'aquesta informació, l'Ajuntament de Navàs ha agraït la feinada de la Comissió de la Cavalcada de Reis, que ha hagut de modificar de dalt a baix l'acte que tenien pensat i ho ha hagut d'adaptar tot en un període de temps molt limitat, i tot plegat amb la finalitat que els Tres Reis d'Orient arribin en les millors condicions possibles.

Igualment, des de l'Ajuntament han volgut mostrar la seva queixa vers la resolució del Procicat que especifica que no hi poden haver cavalcades i aquestes han de ser estàtiques. L'Ajuntament considera "que aquesta resolució té sentit en poblacions de grans dimensions o ciutats, però no en pobles de la dimensió de Navàs, en què la Comissió de la Cavalcada havia planificat un recorregut que transcorria per la gran majoria de carrers del nucli, sense parades, per tal que totes les persones poguessin veure els Reis des dels balcons o portals, tot evitant aglomeracions".