Nadal

El Campi qui Jugui de la Covid-19 supera totes les expectatives

Ja hi han passat 774 persones i n'hi ha apuntades 560 més, a banda de l'espectacle de Xiula, l'scape room i el joc de pistes, que ja està exhaurit

per Pere Fontanals , Manresa, 30 de desembre de 2020 a les 18:48 |
Funció al Campi qui Jugui de l'Anònima, aquest dimecres | Pere Fontanals
El Campi qui Jugui d'aquest Nadal, que se celebra a l'Anònima de Manresa sota reserva prèvia i complint totes les mesures per evitar la propagació de la pandèmia, està superant totes les expectatives dels organitzadors i porta ja més de 1.300 entrades venudes, 774 que ja han passat pel saló de la infància i la joventut, i 560 més que estan reservades per als propers dies. Qui vulgui participar-hi, encara és a temps de treure la seva entrada. El saló és obert fins al 3 de gener.

Per a l'espectacle de Xiula al Kursaal del proper 4 de gener, la sessió de les 6 de la tarda té gairebé totes les entrades exhaurides, però a la de les 12 del migdia, encara queden entrades. També es pot inscriure, qui vulgui, a l'scape room, que ja té 60 connexions confirmades. Cada connexió pot ser d'una família sencera.


Finalment, les inscripcions per al joc de pistes ja estan completes amb 28 grups bombolla apuntats.

Un Campi diferent


El Campi 2020-2021 combina el format presencial amb el virtual. Així, per una banda, els infants poden gaudir, a l'Anònima, d'espectacles de diferents temàtiques (de titelles, de màgia, de música, de circ), dels quals se'n fan dos passis cada dia, un a les 17 h i un altre a les 19 h. Al mateix temps, aquestes representacions també es poden seguir en directe per Internet a través del canal de YouTube del Campi qui Jugui. Pel que fa als tallers, tots els nens i nenes els han de fer des de casa seva. Als que hagin assistit presencialment als espectacles de l'Anònima se'ls entrega un pack amb el material necessari per a la realització del taller, que esta relacionat amb l'espectacle. Els nens i nenes que hagin seguit els espectacles en directe per Internet, poden trobar vídeos dels tallers al canal de YouTube del Campi.

A banda dels espectacles, també s'ha programat una activitat de room scape virtual i familiar i, si la situació ho permet, es farà un joc de pistes per la ciutat en grups bombolla per tal de conèixer diferents espais emblemàtics de Manresa. El Campi finalitzarà el dia 4 de gener al Teatre Kursaal, on actuarà el popular grup Xiula. Se'n faran dues sessions, una a les 12 h i l'altra a les 18 h.

 

Participació