Josep Joan Roda serà el nou conseller comarcal dels Comuns al Bages en substitució d'Albert Marañón

El nou conseller, de 51 anys, és regidor de Medi Ambient, Medi Natural i Via Pública a l’Ajuntament de Navarcles

Josep Joan Roda serà el nou conseller comarcal dels Comuns al Bages
Josep Joan Roda serà el nou conseller comarcal dels Comuns al Bages | CCBages
Redacció
30 de desembre del 2021
Actualitzat a les 17:36h
El regidor de Medi Ambient, Medi Natural i Via Pública de Navarcles, Josep Joan Roda, serà el nou conseller comarcal dels Comuns al Bages en substitució d'Albert Marañón. La renuncia de Marañón, que ha estat conseller des de l'any 2015 fins a aquest mes de desembre, és per motius professionals, que fan incompatible la seva continuïtat a la institució comarcal. L'Albert Marañón mantindrà l'acta de regidor per Compromís amb Sant Joan a l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

Els Comuns del Bages, a través d'un comunicat, han volgut agrair la sensibilitat i esforç de Marañón, quan des de les seves responsabilitats al govern comarcal en la primera etapa (2015-2019), va situar al Bages "a l'avantguarda de les polítiques socials i de lluita contra l'exclusió social", accions que es veuen reflectides "en els diferents projectes pioners i innovadors que va impulsar".

La substitució i presa de possessió del nou conseller es durà a terme el 29 de març, que és la data del proper ple del Consell Comarcal del Bages.