Els Mossos investiguen un possible cas d'abús sexual i un robatori a una noia al Parc de la Seu per Nadal

L'individu va agafar-la pel coll, va intentar abaixar-li els pantalons sense aconseguir-ho i va acabant robant-li el mòbil

Parc de la Seu de Manresa on va tenir lloc l'assalt
Parc de la Seu de Manresa on va tenir lloc l'assalt | Pere Fontanals
30 de desembre del 2021
Actualitzat a les 17:48h
La Unitat Territorial d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa investiga el robatori d'un mòbil i un possible cas d'abús sexual que va patir una noia el passat dia de Nadal sobre 2/4 de 8 del vespre al camí dels Corrals, al Parc de la Seu de la capital del Bages, per part d'un home.

Segons el testimoni de la noia, amb la què ha pogut parlar NacióManresa, els fets van passar al camí dels Corrals del Parc de la Seu mentre, com cada vespre, passejava el seu gos. De sobte, un home la va assaltar per darrere, li va rodejar el coll amb el braç i va asfixiant-la mentre l'empenyia cap a la barana que dona, des de dalt, al passeig del Riu. Entretant l'home va intentar abaixar-li els pantalons sense aconseguir-ho perquè la víctima es va posar a cridar demanant auxili. En aquell moment, la noia es va poder escapolir i va fugir corrent de l'assaltant, però li va caure el mòbil a terra i l'agressor se'l va quedar.

Els Mossos d'Esquadra han iniciat la investigació, inicialment, per un delicte de robatori amb violència i intimidació, i esperen tenir més proves per determinar si també hi va haver abús sexual, segons ha informat la policia catalana a NacióManresa.

Hores d'ara, encara no s'ha detingut cap home com a autor d'aquests delictes.