Recollida escombraries

Voluminosos i brossa vora els contenidors arreu de Manresa, tot i la campanya municipal

El Nadal i l'arribada de l'any nou no han fet més que incrementar l'incivisme

per Redacció , 30 de desembre de 2020 a les 10:31 |
Brossa al costat dels contenidors al carrer Font i Quer | Laia Cors
Contenidors amb bosses plenes al costat, amb matalassos, mobles, cartons i brossa de tota mena. Carrers per on els vianants han de fer volta per evitar la muntanya de residus que es troben a la vora dels contenidors. Aquesta és la situació que es viu a molts punts de Manresa on hi ha veïns que ni es preocupen de llançar la brossa a cada un dels contenidors, ni de trucar al servei de recollida de voluminosos.

Tot i que la campanya que l'Ajuntament de Manresa va engegar fa quinze dies per conscienciar la població sobre la recollida de voluminosos i la necessitat d'avisar el servei municipal per a què els passin a recollir, el Nadal i l'arribada de l'any nou no han fet més que incrementar l'incivisme i són molts els punts de recollida de brossa que acumulen trastos i restes al seu voltant, donant una imatge lamentable i causant problemes de mobilitat als vianants.


Tot plegat quan, si no hagués estat per la pandèmia, Manresa es trobaria de ple en la implementació dels contenidors intel·ligents...

 

Participació