La residència Can Jorba de Santpedor dona per tancat el brot de coronavirus que ha patit durant 23 dies

Segons les dades ofertes pel centre a diari, 15 residents haurien perdut la vida a causa directa de la malaltia

Una assistenta de la residència abraça una usuària acabada d'arribar de l'hospital
Una assistenta de la residència abraça una usuària acabada d'arribar de l'hospital | L'Onada
Redacció
29 de desembre del 2021
Actualitzat a les 22:01h
La residència l'Onada de Can Jorba de Santpedor ha informat a través d'un comunicat que dona per tancat el brot de coronavirus que ha afectat el centre durant els darrers vint-i-tres dies. Aquest dimarts han tornat a la residència recuperats 6 usuaris que quedaven ingressats a l'hospital, dimecres en tornaran 4 més i la propera setmana la resta. Ja no queden usuaris positius de coronavirus i els que l'han passat han generat anticossos.

Els administradors centre han volgut transmetre un agraïment als membres del Grup d'actuació ràpida Covid vinguts d'altres centres i que s'han quedat als hotels del poble per ajudar dia i nit, al Gabinet de Crisi i Suport de l'Onada, a l'Ajuntament de Santpedor, als mitjans de comunicació, a les associacions de Santpedor que han ofert el seu suport i recolzament però, "per damunt de tot", a l'equip sanitari de l'àrea del Bages amb el Dr. Paredes com a representant de  Demà tornen 4 persones més, i la propera setmana, la resta.

El comunicat segueix destacant que "poc a poc anirem tornant a la normalitat" i ja preparen "les visites per a final d'any i per a Reis, per poder fer un bon final de festes amb la gent ja del tot recuperada".

Per últim, també informen que, durant la primera quinzena de gener "es faran analítiques a totes les persones usuàries per comprovar que tots tenen ja els anticossos suficients per no tornar a contagiar-se, i que per fi començarem a fer vida normal".

Segons les dades ofertes pel centre a diari, 15 residents haurien perdut la vida a causa directa de la malaltia. L'últim, aquest dimarts a l'hospital.
Arxivat a