Sant Fruitós cedirà estufes als establiments de restauració amb terrassa del municipi

Els establiments interessats poden sol·licitar-ho fins al 6 de gener

Redacció
29 de desembre del 2021
Actualitzat a les 20:01h
Aquest dimarts, el govern local de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat una nova subvenció per cedir una estufa exterior a cada establiment amb terrassa que ho sol·liciti.

Les noves restriccions aprovades per la Generalitat de Catalunya han limitat al 30% els aforaments de l'interior dels locals de restauració, la qual cosa impedeix a la pràctica gran part de l'activitat econòmica d'aquests establiments. A través d'aquesta iniciativa doncs, es vol fomentar l'ús i l'aprofitament de les terrasses, com a fórmula per fomentar l'activitat econòmica dels establiments, i així garantir el seu manteniment.

Els establiments interessats poden sol·licitar-ho fins al 6 de gener, presentant l'annex de sol·licitud i un plànol de la terrassa amb la ubicació que tindrà l'estufa.

Els beneficiaris podran disposar de l'estufa fins a l'1 d'abril, data que es pot allargar en cas que la climatologia ho requereixi.

Les bases completes es poden trobar a la seu electrònica municipal, i les preguntes es poden realitzar a l'Oficina de Recuperació Econòmica a través del 93.878.97.02 o a través de [email protected].

Aquesta nova ajuda complementa les diverses que ha aprovat l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages per pal·liar els devastadors efectes econòmics de la pandèmia i fomentar una economia local dinàmica i forta.