La Nit de Reis de Sant Fruitós es viurà sota el Cobert de la Màquina de Batre

Ses Majestats estaran al municipi des de les 5 de la tarda i fins a 2/4 d'11 de la nit del 5 de gener

Els Reis no faran cavalcada enguany a Sant Fruitós
Els Reis no faran cavalcada enguany a Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
29 de desembre del 2021
Actualitzat a les 11:49h
El dimarts dia 5 de gener, Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient seran a Sant Fruitós de Bages damunt les seves màgiques carrosses sota el Cobert de la Màquina de Batre acompanyats de tota la comitiva.

Els reis estaran al municipi des de les 5 de la tarda i fins a 2/4 d'11 de la nit per tal que tots els infants puguin veure'ls.

Per tal de complir amb totes les mesures preventives enguany caldrà reservar una invitació prèvia amb una hora concreta per evitar les aglomeracions i que la nit se celebri amb totes les mesures de seguretat necessàries.

Totes les famílies que vulguin accedir a la plaça Onze de Setembre han de descarregar prèviament una invitació gratuïta a aquest enllaç.

Des de les 7 de la tarda i fins a 2/4 de 8 del vespre, Ses Majestats realitzaran els parlaments i se'ls farà entrega de les claus de totes les cases del municipi per tal que puguin deixar tots els desitjos que han trobat escrits en les cartes dels més petits.

Per tal que tots els santfruitosencs i santfruitosenques puguin gaudir de la nit més màgica de l'any, enguany es podrà viure en directe, des de les 19 i fins a les 19.30 hores, la retransmissió de la Nit de Reis a través del canal de Youtube del consistori i de Canal Taronja Televisió.