El BAXI Manresa vol refer-se a la pista del cuer Acunsa GBC

L'equip bagenc afronta la dissetena jornada només dos dies després del darrer partit

El BAXI Manresa visitarà dimarts l'Acunsa GBC
El BAXI Manresa visitarà dimarts l'Acunsa GBC | J. Alberch
28 de desembre del 2021
Actualitzat a les 18:36h
Una de les poques semblances entre la lliga Endesa i la Premier League anglesa és que cap de les dues s'atura durant les festes nadalenques. Tal com manifestava Rafa Martínez després de la derrota contra l'Herbalife Gran Canaria "no hi ha temps per pensar massa". El BAXI Manresa té un nou compromís aquest dimarts (18:30h).Davant hi haurà l'Acunsa GBC que tanca la classificació amb només dues victòries.

Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, no es refia de la condició de cuer de l'Acunsa GCB. "És un partit molt complicat per a nosaltres ja que tenim jugadors lesionats o d'altres perquè estan fora del ritme de l'equip", explica l'entrenador. Malgrat el poc temps entre partit i partit, els discurs no canvia i l'objectiu passa per fer les coses el màxim de bé possible i arribar amb opcions al tram final per assolir la victòria. El conjunt manresà repetirà la mateixa convocatòria que la darrera jornada, inclòs Marc Peñarroya. A hores d'ara encara no se sap quan podran tornar a la competició Guillem Jou i Makay Mason. 

L'Acunsa GBC és des de fa setmanes l'últim classificat de l'ACB. Els donostiarres només han guanyat dos partits en tot el curs. Dels darrers onze partits que han disputat només s'han imposat en un. Va ser contra el Morabanc Andorra en un partit que va necessitar una pròrroga per resoldre's. Aquell dia, Johny Dee va ser el principal protagonista amb 22 punts i quatre triples convertits. Però el jugador més valorat prové d'un país amb poca tradició al món del bàsquet. El colombià Jaime Echenique presenta unes credencials de 14 punts i 4,5 rebots per partit. Els bascos també van perdre aquest cap de setmana. L'equip de Marcelo Nicola va veure de forma contundent a la Fonteta contra el València Bàsquet (101-75). 

L'equip guipuscoà compta amb dues cares conegudes per l'afició bagenca. Pere Tomàs s'ha incorporat a les files del conjunt basc després de la seva sorprenent visita del Nou Congost. L'altre és el suec William Magarity. Nicola espera "un partit dur davant un equip que juga un bon bàsquet. El BAXI Manresa té jugadors amb experiència a la lliga i fan un joc de pick and roll important produint també per als tiradors".
Arxivat a