Súria disposarà per primer cop d'un pis per atendre necessitats d'emergència social

Les estades en aquest pis social seran temporals i estrictament limitades a la durada de les situacions d'emergència

Redacció
28 de desembre del 2021
Actualitzat a les 16:40h
L'Ajuntament de Súria disposarà per primera vegada d'un pis per atendre necessitats d'emergència social a través de l'àrea municipal de Benestar Social. La seva posada en marxa serà una realitat en els propers mesos, després de portar-hi a terme les obres necessàries per desenvolupar aquesta funció.

Fins ara, l'Ajuntament no comptava amb cap habitatge d'aquestes característiques. La disponibilitat d'aquest pis social oferirà una possibilitat de resposta ràpida a situacions personals o familiars d'extrema necessitat que siguin ateses per l'esmentada àrea municipal.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és aprofundir en la protecció social de totes les ciutadanes i ciutadans de la vila. Les gestions per a l'adquisició de l'habitatge per part de l'Ajuntament han estat realitzades per l'alcalde Albert Coberó i la regidora de Benestar Social, Olga Tena.

Les estades en aquest pis social seran temporals i estrictament limitades a la durada de les situacions d'emergència que s'estiguin atenent. El seu ús comptarà en tot moment amb la supervisió de l'àrea municipal de Benestar Social.
Arxivat a