Pedro Martínez admet que el BAXI Manresa ha fet «un mal partit»

Rafa Martínez ha lamentat el poc encert del seu equip

Pedro Martínez durant la roda de premsa post-partit
Pedro Martínez durant la roda de premsa post-partit | BàsquetManresa
27 de desembre del 2021
Actualitzat a les 17:40h

Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, ha qualificat de "mal partit" el que ha fet aquest diumenge el seu equip contra el Gran Canaria. Només en uns minuts del tercer quart l'equip del Bages ha ofert un bon nivell però després "ens ha faltat continuïtat". Pedro Martínez ha reconegut que l'Herbalife Gran Canaria ha estat més encertat als moments decisius. El BAXI Manresa no ha trobat mai el ritme per a poder controlar el partit i això és sempre una combinació entre el desmèrit dels uns i el mèrit dels altres. 

Rafa Martínez ha lamentat el poc encert del seu equip. Els petits detalls han pesat al tram final per decidir el vencedor del partit en opinió del santpedorenc. "A la segona part, hem tingut uns bons moments en què hem pogut córrer i fer el nostre joc", ha explicat l'escorta bagenc. Rafa Martínez no s'ha volgut excusar en les baixes que tenia el seu equip i ja pensa en el partit del proper dimarts a Donosti. 

Porfirio Fisac ha vist un partit dividit en dues parts clarament diferenciades. Una primera en què els dos dos equips han fet una tasca en defensa "excel·lent. Cap equip ha fet un joc còmode". I una segona part en què "hem sabut reaccionar quan es podia trencar el partit en contra nostra". 

Arxivat a