El BAXI Manresa retrà homenatge als seus abonats

Amb una samarreta d'escalfament especial

Samarreta que duran els jugadors del BAXI Manresa durant l'escalfament
Samarreta que duran els jugadors del BAXI Manresa durant l'escalfament | BàsquetManresa
Redacció
26 de desembre del 2020
Actualitzat a les 18:00h
El BAXI Manresa fa un homenatge més en aquestes festes nadalenques als qui estan al seu costat aquesta temporada. Els jugadors duran una samarreta especial durant l'escalfament que posteriorment es sortejarà entre tots els qui hagin renovat el seu abonament aquesta temporada 2020-2021. En aquesta samarreta hi haurà un missatge escrit en la llengua de cada jugador.

Tal com ja es va fer amb l'aparició dels noms de tots els abonats en el vídeo de Nadal publicar el passat 23 de desembre, el BAXI Manresa vol seguir retens homenatge als seus prop de 2000 abonats fent una samarreta especial. Diumenge els jugadors lluiran aquesta samarreta, amb un disseny on es veu en el fons el Nou Congost ple. A la part posterior, s'hi podrà llegir la frase: "Un dia menys per estar junts", dedicada als aficionats, i que estarà escrita en la llengua materna de cada jugador.

Aquestes 12 samarretes seran sortejades entre els abonats renovats d'aquesta temporada, com a mostra d'agraïment per part de la plantilla i el club, i amb el desig que ben aviat els aficionats puguin tornar a omplir la graderia del Nou Congost.

Arxivat a