El brot de Covid a la residència de Santpedor ha provocat 13 defuncions en els últims 10 dies

Aquesta vigília de Nadal tenen 43 residents que han donat po0sitiu, tot i que només 6 d'ells han d'estar en aïllament

Residència Can Jorba de Santpedor
Residència Can Jorba de Santpedor | L'Onada
24 de desembre del 2020
Actualitzat a les 20:22h
La residència L'Onada - Can Jorba de Santpedor porta 13 defuncions de persones grans contagiades amb Covid-19 des del passat 15 de desembre, ara fa 10 dies, segons ha anat detallant l'empresa concessionària en la seva pròpia web.

Precisament, el dia 15 es va produir el primer òbit després de decretar-se un brot a la residència 10 dies abans. El 17 van tenir lloc dues defuncions, el 19 i el 19, una cada dia, el 21 va ser el dia amb més èxitus, amb 3, el 22 i el 23 van haver-hi dues defuncions més cada dia, i aquest 24 de desembre, L'Onada n'ha informat d'una més.

Aquest dijous, la residència ha realitzat nous test serològics que han detectat anticossos en 12 usuaris, que tot i tenir encara alguna simptomatologia lleu, ja han generat anticossos i per tant ja no contagien. Aquestes persones usuàries ja han acabat, per tant, l'aïllament preventiu.

A la residència Can Jorba hi ha 26 usuaris hi ha 26 residents assimptomàtics, que van estar donades d’alta. Per tant, aquestes 26 persones i les altres 12 persones amb anticossos podran rebre visita per Nadal o Sant Esteve. La resta, 6 residents, han de continuar a les àrees d'aïllament.
Arxivat a