Sant Vicenç estrena «La Fàbrica de les il·lusions» per acostar als infants la màgia d'una Nit de Reis diferent

La sala de Cal Soler serà l'escenari d'aquest muntatge que es podrà veure els dies 28 i 29 de desembre i 2 i 3 de gener amb inscripció prèvia

Redacció
24 de desembre del 2020
Actualitzat a la 13:14h
Sant Vicenç de Castellet estrena aquestes festes de Nadal La Fàbrica de les Il·lusions per acostar als infants la màgia de la Nit de Reis. La proposta es podrà veure a la sala de Cal Soler els dies 28 i 29 de desembre i 2 i 3 de gener, respectivament, de dos quarts de 6 a 8 de la tarda. Els infants podran veure el procés de preparació de les joguines amb què treballen Ses Majestats els Reis d'Orient. Caldrà invitació prèvia que ja es pot descarregar a través de la pàgina web de l'Ajuntament (www.svc.cat) o bé a la web entrapolis.com. Els infants també podran deixar la carta al Carter Reial Zahïr amb qui podran parlar telemàticament.

La situació actual de pandèmia ha obligat l'Ajuntament i l'Associació Comissió Cavalcada de Reis a modificar els actes al voltant de la nit més màgica de l'any.

Nit de Reis

Sant Vicenç de Castellet ha substituït la tradicional Cavalcada itinerant pel muntatge estàtic Viu la màgia de la Nit de Reis al pati de l'Escola Sant Vicenç els dies 5 i 6 de gener a partir de les 5 de la tarda. Caldrà recollir les invitacions prèviament, també a través de la pàgina web de l'Ajuntament i el portal entrapolis.com. En paral·lel, a partir de les 6 de la tarda es podrà seguir a través del canal de YouTube de l'Ajuntament el programa La Màgia de la Nit de Reis amb l'arribada de Ses Majestats, entrevistes i moltes sorpreses més.