La bagenca Ivet Castaño ocuparà el lloc número 8 a la llista del PDECat per a les eleccions del 14-F

També formaran part d'aquesta llista n'Àlex Mur, en Joan Calmet, en Joan Carles Lluch i la Núria Creus

Ivet Castaño
Ivet Castaño | Arxiu personal
Redacció
24 de desembre del 2020
Actualitzat a les 17:17h
Aquest dimecres el Consell Nacional del Partit Demòcrata (PDECat) va ratificar les llistes electorals que presentarà a les eleccions del 14 de febrer amb un 93% dels vots favorables.

En el transcurs del Consell Nacional, Àngels Chacón va agrair el pas que havien fet les 175 persones que l'acompanyen a la vegada que va tenir unes paraules de reivindicació per la figura del president Mas i la seva manera de fer política. Seguidament, es van fer públiques les posicions que ocupen cada membre de la llista, candidats i candidates que prèviament han estat escollits per les seves respectives assemblees comarcals.

Recordem que al Bages, la candidata més votada va ser Ivet Castaño, fet que s'ha vist reflectit a la candidatura, ocupant la 8a posició per la circumscripció de Barcelona. Castaño és la Presidenta Comarcal del Bages, i fins fa unes setmanes, també era la directora territorial de Presidència a la Catalunya Central. La segueix l'Àlex Mur, president comarcal del partit al Moianès, en Joan Calmet, regidor de Turisme i Projecció de Ciutat a Manresa i Conseller Comarcal del Bages, amb el número 42, i en Joan Carles Lluch, alcalde de Rajadell i membre de l'executiva del Partit Demòcrata al Bages, amb la posició 55. També la regidora navarclina Núria Creus forma part d'aquesta candidatura, amb el número 57. Creus forma part de l'àmbit de Dret i Justícia del partit i és una de les impulsores de l'organització juvenil Fòrum Demòcrata.
Arxivat a