De diumenge a dimecres arriba l'espectacle familiar «El meu primer Nadal al Kursaal»

Hi ha a la venda vuit funcions de l'espectacle que aquest any adaptarà el seu format per garantir les mesures de seguretat anti-Covid

Aquest desembre tornarà «El meu primer Nadal al Kursaal»
Aquest desembre tornarà «El meu primer Nadal al Kursaal» | MEES
Redacció
23 de desembre del 2020
Actualitzat a les 17:17h
L'espectacle musical El meu primer Nadal al Kursaal, que ja s'ha convertit en un clàssic de les festes nadalenques a Manresa, tornarà a partir d'aquest diumenge 27 de desembre a la sala petita del teatre Kursaal. Ho farà en tres funcions (12h, 16.30h i 18.30h). Dilluns i dimarts 28 i 29 de desembre, en doble funció a les 16.30 h i 18.30 h; i dimecres, a les 16.30h. En aquesta ocasió, l'espectacle s'ha adaptat en un format especial però igualment proper, malgrat que la interacció entre actors i públic serà més reduïda. A més a més, la disposició de la sala serà en format teatre (a la italiana) amb les butaques numerades per mantenir la distància de seguretat entre els espectadors. 

El meu primer Nadal al Kursaal és un espectacle del Servei Educatiu del teatre, que té com a protagonistes el Jan i la Júlia, els dos germans que ja han compartit amb molts infants un dia de la seva vida amb El meu primer Kursaal, La llegenda de Sant Jordi, Jan i Júlia: benvinguda nanny! i Jan i Júlia: let's go camping. En aquesta ocasió, conviden als nens i nenes a viure amb ells la màgia del Nadal.

El meu primer Nadal al Kursaal, que s'ofereix des de fa 9 anys, és un espectacle adreçat a nens i nenes d'entre 2 a 5 anys. Un espectacle en què tots plegats cantarem cançons de Nadal, i no hi faltaran el tió, els reis mags, el pessebre, l'arbre de Nadal... i moltes sorpreses més.

Aquesta producció del Servei Educatiu del Kursaal amb guió de Cristina Gonzàlez, compta amb la direcció de Sílvia Sanfeliu; i Sílvia Blavia i Albert Ruíz com a actors protagonistes; amb David Sisó al piano, Ernest Larroya a la bateria i Alexis Cabrillana, al baix; i Guillem Cirera en signa les coreografies.

Les entrades costen 10 euros, preu únic, i es poden comprar per Internet, a les taquilles del Kursaal (de dimarts a dissabte d'11h a 13h i de 18 h a 20:30h), i una hora abans de la representació.