Mobilitat

Santpedor habilita nou camí de vianants a la prolongació de la Ronda Sant Pere

La proposta pretén segregar la mobilitat urbana de la zona diferenciant un espai per a la circulació de vehicles i un altre

per Redacció, 23 de desembre de 2020 a les 10:42 |
Camí de vianants en paral·lel a la prolongació de la Ronda de Sant Pere | AjStp
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Santpedor, a través de la Regidoria de Mobilitat-Via Pública, ha habilitat un nou camí de vianants a la prolongació de la Ronda Sant Pere, ubicada a la zona oest del municipi, des de l'altura del carrer Pons Grau fins a la intersecció amb la carretera de Callús (BV-4511).

La proposta, compresa en el marc dels treballs en matèria d'accessibilitat i seguretat viària del municipi, pretén segregar la mobilitat urbana de la zona diferenciant un espai per a la circulació de vehicles i un altre, mitjançant un camí paral·lel al vial existent, per a la circulació de vianants.


Segons el regidor de Mobilitat-Via Pública, Albert Espinalt, "és una actuació molt necessària ja que respon a la voluntat de comunicar, encara que sigui de forma transitòria fins que s'acabi la ronda en un futur, dues parts del municipi unides només per un vial rodat, i cal tenir present que és una zona molt transitada, ja sigui per desplaçar-se d'una banda a l'altra del municipi o, senzillament, per a fer esport cap l'entorn de Sant Francesc. Actualment estem acabant una primera fase consistent en efectuar els treballs d'obra civil i la senyalització viària i, durant el 2021, es culminarà l'actuació amb la incorporació d'un tipus d'enllumenat que amenitzi la circulació en horari nocturn".

 

Arxivat a:
Política, camins, mobilitat
Participació