Cabrianes estrenarà un Mercat de l'Oli el proper diumenge

Comptarà amb sis marques d'oli de cinc tipus d'olives diferents

Cabrianes organitza el seu primer Mercat de l'Oli
Cabrianes organitza el seu primer Mercat de l'Oli | Arxiu
Redacció
23 de desembre del 2020
Actualitzat a les 9:24h
El proper diumenge, 27 de desembre al matí, Cabrianes estrenarà un Mercat de l'Oli que comptarà amb sis marques d'oli de cinc tipus d'olives diferents (arbequina, argudell, empeltre, morrut i vera) i amb la cervesa d'oli d'olives del Pirineu. 

Hi participaran l'Oli Terra la Vita i l'Olivar de Cabrianes - Sallent; Oli Canyal i de Pau, de l’Empordà: Oli ecològic Eco Setrill de l'Urgell i Olivetes de les Terres de l’Ebre, que presentaran entre altres els seus olis nous de la collita d’oliva d’aquest any. També hi haurà la presentació, tast i venda de la cervesa Oliba Green de la vall pirinenca de la Bercedana, que utilitza en la seva producció olives de varietats autòctones del Pirineu. No hi podien faltar les olives verdes acabades de collir i les grans adobades i farcides.
 
El mercat es complementarà amb d'altres parades d'alimentació gourmet i es complirà amb totes les mesures de prevenció del Covid-19 així com amb l'aforament permès del 30% en la plaça de la Vinya i l'aparcament de davant del poliesportiu de Cabrianes.