PDECat

Chacón demana la millora de la C-59 i Mossos les 24 hores per al Moianès

La cap de llista del PDECat a les eleccions del 14 de febrer ha visitat la Barcelona Drone Center de Moià

per Xavier Rius Sant , Moià, 22 de desembre de 2020 a les 21:32 |
Àngels Chacón, entre Jordi Santacana i Àlex Mur, al Barcelona Drone Center | Xavier Rius
La cap de llista del PDECat a les eleccions del 14 de febrer, Àngels Chacón, ha plantejat com a propostes prioritàries pel Moianès l'adequació de la carretera C-59, l'arribada de fibra òptica a tota la comarca, continuar amb la millora de la depuració d'aigües, i ampliar el nombre d'agents de Mossos d'Esquadra a la comarca per tal que es pugui garantir el servei les 24 hores. Chacón ho ha manifestat en la vista que ha fet aquest dimarts a la tarda la Barcelona Drone Center de Moià.

Per la seva banda Àlex Mur, cap territorial del PDECat al Moianès, que també anirà a la llista del 14 de febrer en un lloc encara per determinar, s'ha referit també en la compareixença que han fet a la premsa, en la necessitat de fer unes actuacions de millora de la C-59 de més abast a les anunciades per la Generalitat, que en principi només preveuen ampliar els vorals en determinats trams. Chacón ha recordat que aquesta és la novena carretera amb més sinistralitat de Catalunya, i Mur s'ha recordat també a la necessitar d'executar també la variant de Sant Feliu de Codines, i millorar el tram nord de la C-59, que enllaça amb l'Eix Tranversal.


Pel que fa als pactes o acords postelectorals, Chacón ha manifestat que ara no és moment de plantejar-los "perquè encara no coneixem les propostes que tenen les altres diferents forces polítiques. Sabem que hi ha altres forces independentistes que concorren a les urnes amb projectes o models de país diferent al nostre. Nosaltres ens diferenciem d'ERC pel que fa al model de col·laboració entre empresa privada i administracions, en el suport a l'escola concertada o en el rebuig a l'impost de successions". I referint-se a Junts per Cat, ha afirmat que no creia "que la confrontació amb l'Estat sigui ara la millor proposta per aconseguir la independència". Així per Chacón en aquest moment de pandèmia "primer cal enfortir el país i les seves institucions sense renunciar a res".

Un cop acabada la vista al centre de creació i experimentació de drons de Moià, que ha esdevingut una empresa i instal·lació de referència mundial, s'ha reunit a l'Auditori de Sant Josep de Moià amb restauradors de la comarca. 

 

Arxivat a:
Política, PDECat, C-59, Mossos, 14-F
Participació