L'hospital de Sant Andreu tanca una altra unitat Covid-19 i passa a tenir 27 llits en aïllament

El centre ha tancat la Unitat 6, amb capacitat per a 31 persones, i manté com a zones Covid-19 les unitats 4 i 3B, amb 14 i 13 places, respectivament

Planta per a pacients amb Covid-19 a l'hospital de Sant Andreu
Planta per a pacients amb Covid-19 a l'hospital de Sant Andreu | SAS
Redacció
22 de desembre del 2020
Actualitzat a les 21:49h
L'hospital de Sant Andreu de Manresa segueix la tendència de desescalada i de tornada a la normalitat i ha tancat una altra unitat destinada a pacients amb coro­navirus. Es tracta de la Unitat 6 que amb 31 llits representava, hores d'ara, la unitat Covid-19 de més capacitat del centre. 

Amb el tancament de la Unitat 6, l'hospital de Sant Andreu passa de tenir 58 llits per acollir pacients amb Covid-19 a 27, que estan repartits en dues unitats d'aïllament: la unitat 4, amb 14 llits, i la unitat 3B, amb capacitat per a 13 persones. 

Aquest dimarts 22 de desembre, hi ha 25 persones ingressades a les unitats d'aïllament (o en habitacions que han estat aïllades) per Covid-19 de l'Hospi­tal de Sant Andreu.

L'hospital de Sant Andreu és un centre d'atenció intermèdia que actualment està donant cobertura a l'hospital d'aguts de la comarca (Althaia), per la qual cosa, una part important de les persones provenen d'allà. Aquesta darrera setmana, l'Hospi­tal també ha registrat una xifra destacada de persones procedents de la Residèn­cia l'Onada de Santpedor. Es tracta, majoritàriament, de malalts crònics complexos i d'edat avançada, per la qual cosa, són perfils fràgils.