Friman canvia el sopar de Nadal d'empresa per vals per als establiments de restauració que proveeix

El personal de l'empresa vol posar el seu granet de sorra per donar suport al sector de la restauració afectat per la pandèmia

Enric Torres, conseller delegat de Friman, fa arribar un missatge als seus clients del canal de la restauració
Enric Torres, conseller delegat de Friman, fa arribar un missatge als seus clients del canal de la restauració | Friman
Redacció
22 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:53h
Friman, l'empresa de distribució de productes d'alimentació ubicada a Sant Fruitós de Bages, canviarà enguany el tradicional sopar de Nadal amb tots els seus empleats per vals que els treballadors podran gastar en els establiments de restauració que la mateixa empresa proveeix. La iniciativa ha sorgit dels propis treballadors de Friman que, davant la complicada situació que pateix el sector de la restauració i la impossibilitat de fer el sopar de Nadal de manera presencial, han volgut posar el seu granet de sorra per donar suport a un dels seus principals clients.

D'aquesta manera, el pressupost que Friman destinava al sopar de Nadal, aquest any repercutirà també en els seus clients, en aquest cas els prop de 1.800 establiments del canal de restauració dels quals és proveïdora. Es tracta d'una petita acció, que vol ser l'inici d'altres que l'empresa està plantejant per fer costat als diferents sectors afectats per la pandèmia de Covid19. A la vegada, i malgrat haver passat per un any difícil, Friman vol mantenir aquest detall amb els seus empleats en reconeixement a tot l'esforç fet durant aquest exercici.

Els diversos vals que es repartiran tenen un valor de 20 € cadascun i es lliuraran a tot el personal del Grup INI6 que, a més de Friman, inclou altres empreses de diversos sectors. Els vals es podran gastar fins el 28 de febrer en qualsevol dels establiments que siguin clients de l'empresa i que s'hagin adherit a la iniciativa. La campanya, que ja s'ha començat a comunicar a tots els restaurants, s'ha batejat amb el nom de Enguany, si ens ho permets, l'àpat d'empresa el celebrem amb tu!. A més, tots els restaurants rebran un document informatiu amb un missatge de la direcció de l'empresa que apel·la a l'esperança per superar junts aquesta crisi.