La manresana E2S produirà el programa «Històries gegants» per al Canal 33

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha fet pública la selecció de projec­tes a la recerca de nous talents i formats originals de continguts

La sèrie de E2S girarà al voltant de la imatgeria popular
La sèrie de E2S girarà al voltant de la imatgeria popular | Gemma Aleman
Redacció
21 de desembre del 2020
Actualitzat a les 19:55h
E2S Contents, la productora de continguts audiovisuals de la manresana E2S, produirà Històries gegants, un programa de televisió sobre històries personals que giren al voltant de la imatgeria popular i que s'emetrà al Canal 33.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha fet pública la selecció de projec­tes a la recerca de nous talents i formats originals de continguts per al 33, que té el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals. 

Completen la selecció, juntament amb ‘Històries gegants' d'E2S Contents, El local, presentada per Teidees Audiovisuals; Anticuerpos, de Goodmoment; El punt D, d'Uniunfandos; Les cares dels Gaudí, d'Inthesky Media Productions; Guia per un dia, de Reccreatius; i La pell dels murs, d'Un Capricho de Producciones. 

Al setembre CTRL i ara Històries gegants

Amb aquesta selecció, E2S Contents encadena dues seleccions consecutives de projectes audiovisuals en només tres mesos. La primera per CTRL, el programa so­bre cultura digital, la producció del qual és a punt d'arrencar; i Històries gegants, que va superar el pitching el passat 10 de desembre, entre els 30 finalistes que havien estat preescollits entre un total de 113 propostes. 

Amb el periodista Jordi Ferrerons com a productor executiu del projecte, la direcció del programa Històries gegants anirà a càrrec del tàndem entre els també directors d'E2S, Núria Sala i Dani Sala. Jordi Cabané en serà el realitzador, mentre que Sergio García n'assumirà la direcció d'art. 

En aquesta edició es buscaven treballs innovadors, projectes singulars que, tant per contingut com per format, són poc freqüents en el panorama audiovisual actual. En aquest sentit, s'ha valorat especialment l'originalitat, així com la incorporació de nous recursos i llenguatges audiovisuals, amb una especial atenció a la proposta de distri­bució multipantalla, preferentment si incorpora formats propis per a cada plataforma de difusió.