Èxit de participació en els actes en benefici de La Marató de TV3 a Sant Fruitós de Bages

Les guardioles solidàries continuaran a l’edifici de l’Ajuntament i a l’edifici del carrer Padró fins al 8 de gener

Actes per la Marató a Sant Fruitós de Bages
Actes per la Marató a Sant Fruitós de Bages | AjSFB
Redacció
21 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:09h
La matinal d’activitats celebrada aquest dissabte sota el Cobert de la Màquina de Batre de Sant Fruitós de Bages per tal de recaptar fons per La Marató de TV3 ha estat tot un èxit gràcies a totes les persones que hi han col·laborat i als veïns i veïnes que han fet els seus donatius.

Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es vol donar les gràcies a l’artista local Clara Oliveres per impulsar la pintada del mural solidari, als membres del club de la guitarra i a la cantant que els va acompanyar per omplir de música el Cobert i a Jordi Cortada per realitzar, de forma altruista, tots els treballs de sonorització de les activitats.

Durant la matinal, a banda de poder realitzar els donatius prenent part en les activitats, també es van poder fer donatius a les guardioles solidàries. Aquestes estaran a l’edifici de l’Ajuntament i a l’edifici del carrer Padró fins al pròxim dia 8 de gener per tal que tothom qui vulgui pugui ajudar a fer encara més gran la recaptació. Un cop tancat el període per fer donacions l’Ajuntament informarà de la recaptació realitzada al municipi.