La Verbena de Sant Joan s'emporta un segon premi de la 31a edició dels Premis Ateneus

En la categoria de Creativitat Artística amb el curtmetratge "M una altra mirada"

Rosa Sánchez de la Verbena recollint el premi
Rosa Sánchez de la Verbena recollint el premi | La Verbena
Redacció
21 de desembre del 2020
Actualitzat a les 14:58h
L'històric ateneu La Verbena de Sant Joan de Vilatorrada va rebre el passat 15 de desembre el segon premi de la 31a edició dels Premis Ateneus en la categoria de Creativitat Artística amb el curtmetratge M una altra mirada, a la que van optar 20 propostes.

El curtmetratge, M una altra mirada, dirigit per Christian G. Davant i amb Rosa Sánchez Martínez, com a única protagonista, és el primer projecte de la companyia Capgirats. En ell ens endinsem dins les pors d'una mare que trenca amb la mirada socialment establerta. Por, ment, interior, viatge. Espera l'inesperat. Va ser la mateixa Rosa Sánchez l'encarregada de recollir el reconeixement.

La gala dels Premis Ateneus és una iniciativa de la Federació Ateneus de Catalunya que reconeix la creativitat, l'originalitat, la qualitat i l'esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l'associacionisme cultural. En aquesta 31a edició, la gala  es va portar a terme al Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí L'edició d'enguany ha batut el rècord de participació amb 104 propostes.

A causa de la situació de la crisis sanitària, aquesta edició no va admetre públic, però es va poder seguir per streaming mitjançant el canal de Youtube de la Federació.