El «Corre Camina Pedala» per la Marató del 2x2 Santpedor es podrà fer durant 13 dies

Els circuits estaran senyalitzats adequadament perquè cadascú pugui fet la ruta quan pugui i així evitar aglomeracions

Redacció
19 de desembre del 2020
Actualitzat a les 19:33h
Fa uns anys la Marató de TV3 és un referent en les activitats del Centre Excursionista 2x2 Santpedor. Amb el Corre Camina Pedala i davant la problemàtica pandèmia s'ha reinventat la possibilitat de seguir col·laborant en aquest projecte solidari, fomentant la sensibilització social. Aquest any s'ha focalitzat en la necessitat d'avançar en la recerca de la Covid-19.

Ara, juntament amb la Fundació La Marató de TV3, des de la mateixa exigència i responsabilitat de servei públic, el Centre Excursionista 2x2 Santpedor posa aquesta acció solidària col·lectiva al servei de les que són màximes necessitats socials i de la salut a dia d'avui.

D'aquesta manera, des del dia 19 i fins el 31 de desembre, l'entitat centrarà els esforços per sensibilitzar esportivament i solidària, sumant recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast.

Durant tots aquests dies, l'entitat posarà a l'abast de tothom dos circuits marcats (10 o 17 km) amb sortida al local social del 2x2. Allà hi han les senyals d'inici de les rutes i uns codis QR per descarregar els recorregut via Wikiloc. A la web www.2x2.cat també hi ha aquesta informació.

En l'apartat de la col·laboració econòmica es pot fer la inscripció via web o a les bústies escampades per algunes botigues de Santpedor.
Arxivat a