El PDECat del Moianès escull Àlex Mur Creus com a candidat de la comarca a les eleccions del 14-F

És de Moià, de 23 anys, politòleg de formació

Àlex Mur Creus
Àlex Mur Creus | PDECat
Redacció
19 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:01h
Els associats i associades de l'Agrupació Comarcal del Partit Demòcrata (PDECat) al Moianès han escollit Àlex Mur Creus com el representant de la comarca a les llistes al Parlament de Catalunya a eleccions del 14 de febrer de 2021. L'elecció de Mur va tenir lloc dijous 17 de desembre de 2020, en el marc de les primàries que ha celebrat la formació per tal d'escollir els representants de les comarques a les candidatures pels comicis del proper 14 de febrer. Mur va rebre, doncs, el vot favorable del 86% dels associats i associades del partit a la comarca essent designat com l'únic representant del Moianès a les llistes. 

Àlex Mur Creus, moianès de 23 anys, politòleg de formació i estudiant de màster especialitzat en matèria de seguretat i de prevenció de la radicalització, és actualment el president en funcions de l'Agrupació Comarcal del PDECat al Moianès i forma part de múltiples entitats implantades a Moià i el Moianès. És membre de l'ADF Els Cingles, col·laborador de la revista local La Tosca, vocal de la Junta dels Tres Tombs de Moià, membre dels Armats de Moià, de l'Agrupació Sardanista, del grup de Dansaires de Moià i soci de l'Associació Cultural Modilianum, de l'Arca-Llar dels Avets i de l'Associació Naturalista El Fanal. 

Mur ha fet el pas endavant en forma de compromís per tal de donar veu a les necessitats i impulsar els projectes estratègics pel Moianès a les eleccions al Parlament i a la propera legislatura. També aposta per solucionar el conflicte de l'Estat amb Catalunya a partir de l'alliberament dels presos i el retorn dels exiliats i, així mateix, defensa la necessitat de fer-ho mitjançant la negociació i el diàleg entre les forces polítiques sobiranistes i catalanistes per tal d'assolir nous consensos sobre el futur del país en termes d'autogovern i de dret a l'autodeterminació. 

Arxivat a