Ivet Castaño, Joan Calmet i Joan Carles Lluch aniran a la llista del PDECat a les eleccions del 14-F pel Bages

Tots tres van presentar la seva candidatura a l'assemblea territorial del partit al Bages

Ivet Castaño
Ivet Castaño | Arxiu particular
Redacció
18 de desembre del 2020
Actualitzat el 19 de desembre a les 11:02h
El passat dimarts, 15 de desembre, el PDECat va celebrar assemblees territorials a cada vegueria per tal que tots els candidats i candidates a concórrer a la llista electoral de la formació per les properes eleccions al Parlament de Catalunya, tinguessin l'oportunitat de presentar-se davant el seu electorat.

A la comarca del Bages, són tres les candidatures que s'han presentat: Ivet Castaño, presidenta comarcal del Bages i fins fa ben poc, directora dels serveis territorials de Presidència a la Catalunya Central; Joan Calmet, regidor de Turisme i Projecció de Ciutat de Manresa i conseller al Consell Comarcal del Bages i Joan Carles Lluch, alcalde de Rajadell i membre de l'executiva comarcal del Partit Demòcrata Bages. Tots tres han coincidit en què "el Bages és una comarca amb un pes prou important en nombre d'associats i de càrrecs electes per estar ben representada en aquesta llista, a més de ser un territori molt actiu i amb molts actius". 

Al llarg de dijous, els votants van poder emetre el seu vot de manera telemàtica, i aquest divendres s'han conegut els resultats. La candidatura que ha rebut més suports entre els associats i associades de la comarca ha estat la de la manresana Ivet Castaño, seguida d'un empat entre en Joan Calmet i en Joan Carles Lluch, a l'espera de que els resultats siguin ratificats pel proper Consell Nacional del partit.