El Galliner celebrarà diumenge al Kursaal el 25è aniversari de la creació de l'entitat

Es va presentar en públic el 24 de desembre de 1995, dins del marc d'una visita teatralitzada a l'interior del vell Kursaal, tancat des de 1988, amb la voluntat d'impulsar-ne la recuperació

Membres del Galliner
Membres del Galliner | MEES
Redacció
17 de desembre del 2020
Actualitzat a les 14:53h
L'Associació Cultural El Galliner de Manresa farà 25 anys la vigília de Nadal. I ho celebrarà aquest diumenge (18 h) a la sala gran del Kursaal amb un espectacle-trobada especial amb les persones que d'una manera o altra han col·laborat amb l'entitat durant aquest quart de segle, i la companyia del Mag Lari. 

El 24 de desembre de 1995 El Galliner es va presentar en societat dins del marc d'una visita teatralitzada a l'interior del teatre Kursaal, que estava tancat des de l'any 1988. I ho feia amb 3 objectius: impulsar la recuperació del teatre Kursaal, gestionar la programació municipal de teatre i dansa a Manresa i col·laborar en la dinamització cultural del Bages.

El Galliner manifesta que aconseguir tots aquests objectius ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada de centenars de persones a títol individual, de moltes entitats i organitzacions de Manresa i el Bages, de l'Ajuntament de Manresa i les altres administracions catalanes i d'algunes empreses. El Galliner també vol fer un agraïment especial als milers de persones que, al llarg d'aquests 25 anys, han confiat en les propostes de programació que s'han exhibit a la ciutat.

A la festa de diumenge hi haurà des de persones que als inicis col·laboraven en els muntatges i desmuntatges dels espectacles, fent d'acomodadors, ensobrant, repartint butlletes, escrivint a La Cresta... L'espectacle, amb la col·laboració especial del Mag Lari, inclourà moments per al record, projeccions de vídeos i fotografies. Les invitacions amb aforament del 50%, 400 persones, ja estan exhaurides.