Fogons del Bages i Gremi d'Hoteleria asseguren que no poden assumir un nou tancament

S'han sumat al manifest que han signat les Federacions d'hoteleria de Catalunya

Clients a la barra d'un bar de Manresa
Clients a la barra d'un bar de Manresa | Mar Martí
Redacció
17 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:01h
Els Fogons del Bages i el Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages s'han adherit al manifest que han signat les Federacions d’hoteleria de Catalunya per alertar de les conseqüències econòmiques que comporten les mesures aplicades per a pal·liar els efectes de la pandèmia i exigir-ne responsabilitats, davant l'anunci d'unes noves mesures que podrien comportar un nou tancament de la restauració.

L'hosteleria, assegura el manifest, "no podrà assumir un nou tancament". "Una altra vegada estem patint la improvisació que tan mal fa als nostres negocis, creant expectatives que es van frustrant, sense diàleg i veient que no se'ns escolta", segueix.

Els gremis catalans demanen "inspeccions i que es castigui als infractors i no a tota l'hostaleria", i que a les zones menys poblades "s'ampliï la mobilitat". També avisen que "amb l'actual sistema d'ajuts, no tenim cap possibilitat de sortir-nos-en".

Per tot plegat, els gremis avisen que s'estan plantejant la presentació d'una demanda col·lectiva contra el Govern de la Generalitat en defensa del sector.