Dissabte torna la programació d'Imagina't al teatre Conservatori amb «Menuda comèdia»

S’aplicaran les mesures de seguretat amb reducció de l'aforament i l'ús de la mascareta durant les representacions

El Conservatori acollirà la interpretació de «Menuda comèdia»
El Conservatori acollirà la interpretació de «Menuda comèdia» | Promocional
Redacció
17 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:39h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna aquest dissabte, 19 de desembre al Teatre Conservatori a les 17.30h, amb l'espectacle Menuda comèdia de la Cia. Jordi del Rio; un muntatge que parla de la necessitat de preservar la cultura i el patrimoni a partir de la història d'uns operaris municipals que aprenen a estimar un teatre.

Menuda comèdia, interpretada per Jordi del Rio i Elisa Jorba, és la història d'una ciutat i d'un teatre, un teatre que els seus habitants l'anomenaven el teatre La Comèdia! La Comèdia no és un teatre com els altres, és molt especial, perquè, a dins hi viuen ben amagadets, uns éssers màgics, els follets tramoies, que són els encarregats que el teatre La Comèdia sigui un espai màgic on tot és possible.

Però, un bon dia, l'ajuntament decideix enderrocar La Comèdia per fer-hi un gran centre comercial. L'alcalde encarrega a l'Encarnita i en Minguet, dos simpàtics treballadors de la brigada de manteniment, buidar La Comèdia abans de ser enderrocat. Però ells, quan entren a l'escenari, descobreixen la màgia del teatre i creen un inesperat món imaginari ple de joc, fantasia i molt d'humor. L'acabaran enderrocant el teatre La Comèdia?

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament per mantenir la distància social i l'ús de mascareta durant les representacions.

Les entrades per veure Menuda comèdia tenen un preu de 8 euros i de 6 euros amb Carnet i es poden comprar tant a les taquilles com per internet.