Nadal

El Consell de Gent Gran i el Consell de Joves regalen a Manresa una cançó com a felicitació de Nadal

Es tracta d'una peça original, amb lletra de Joan Barbé i música de Manel Camp, que es va estrenar el passat 1 d'octubre durant l'acte per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran

per Redacció, 15 de desembre de 2020 a les 14:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Us regalem una cançó amb notes d'esperança per superar la por", aquesta és la tonada de la cançó ‘Agraïment', que el Consell de Gent Gran i el  Consell de Joves regalaran a la ciutat aquest Nadal. Es tracta d'una peça original, amb lletra de Joan Barbé i música de Manel Camp, que es va estrenar el passat 1 d'octubre durant l'acte per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran, que es va celebrar al teatre Kursaal amb una participació intergeneracional.

La regidora d'Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M Ortega Juncosa, ha explicat que la felicitació representa la continuïtat del treball conjunt i intergeneracional iniciat durant la gala del Kursaal: "el treball del dia 1 d'octubre va  permetre estrènyer llaços de col·laboració entre generacions i obrir un camí de treball conjunt dels dos consells". Amb la peça musical, continua, "es vol fer  arribar l'escalf, la solidaritat i l'abraçada dels membres dels dos consells en forma de cançó; volem acompanyar les emocions d'aquests dies amb un missatge d'esperança i de companyonia perquè ningú se senti sol". Com diu la cançó, conclou, "no esteu sols, us abraça la  ciutat".


La cançó es pot trobar al canal de YouTube de l'Ajuntament, on s'ha penjat el videoclip que s'ha realitzat per aquest Nadal, que inclou imatges de la gala del Kursaal, de l'enregistrament de la cançó, de membres dels consells i de manresans i manresanes escrivint desitjos a l'arbre que s'ha instal·lat a la Plana de l'Om. També se'n farà difusió a través de les xarxes socials de l'Ajuntament, així com en mupis publicitaris de la ciutat, que incorporaran un codi QR per escoltar la cançó. A la cançó, l'Orfeó Manresà i la Coral Escriny hi posen la veu i les percussions són a càrrec de Lluís Ribalta. Manel Camp la interpreta al piano.

L'Ajuntament també repartirà targetons com a postals de Nadal amb la lletra sencera de la cançó.

 

Participació