El SAI LGTBI de Manresa ofereix formació en diversitat sexual i de gènere a professorat d'escoles

Els centres educatius que detectin la necessitat i vulguin demanar la càpsula formativa poden contactar amb el servei a través del correu o el telèfon

Redacció
15 de desembre del 2020
Actualitzat a les 14:10h
El Servei d'Atenció Integral (SAI) LGTBI de Manresa ofereix tallers de formació sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere dirigits al professorat dels centres educatius de la ciutat. Són càpsules de formació que pretenen donar una primera informació bàsica al voltant del que entenem per diversitats sexual i de gènere, oferint així eines per incorpora r una mirada més diversa i inclusiva.

L'objectiu d'aquests tallers és poder generar un espai de reflexió i aportar una mirada més diversa i inclusiva per donar un millor acompanyament, des del centre educatiu, a les persones que ho puguin necessitar.

Els centres educatius que detectin la necessitat i vulguin demanar la càpsula formativa poden contactar amb el servei a través del correu [email protected] o bé trucant al 938 752 310.  

La proposta dona compliment al ‘Pla Comarcal per a garantir els drets de les persones LGTBI: 2018-2021', en relació als objectius específics de "prevenir i combatre la LGTBI-fòbia en l'àmbit educatiu” i "incorporar la diversitat afectiva-sexual i de gènere com un valor en els centres educatius”.