Als alumnes de l'escola Paidos recullen aliments per Càritas Sant Fruitós

La recollida s'emmarca dins l'assignatura de valors que cursen des de l'escola

Recollida d'aliments dels alumnes de l'escola Paidos
Recollida d'aliments dels alumnes de l'escola Paidos | AjSFB
Redacció
14 de desembre del 2020
Actualitzat a les 15:02h
Els alumnes de l'escola Paidos de Sant Fruitós de Bages han realitzat una recollida d'aliments per entregar a Càritas Diocesana de Sant Fruitós de Bages per tal d'ajudar a les famílies del municipi que més ho necessitin.

Aquesta recollida, on hi han participat els alumnes des de P3 fins a 4t d'ESO, forma part de l'assignatura de valors que es treballa des del recinte educatiu. Prèviament a la recollida, els nens i nenes han treballat a l'aula els motius d'aquesta donació el que els ha servit per agafar consciència i per trencar alguns estereotips.

Aquest projecte continua el ja engegat en anys anteriors on eren els alumnes de quart de primària qui recollien els aliments a les diferents aules del centre. Enguany, a causa de la pandèmia, s'ha realitzat la recollida a cada aula amb un gran volum de donacions.

Aquest dilluns s'han entregat els aliments a Càritas Diocesana de Sant Fruitós de Bages per tal que realitzi el repartiment en funció de les necessitats dels usuaris de l'entitat.

Des de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i Càritas es vol agrair públicament aquesta iniciativa solidària impulsada des de l'escola, i encara més en un any com l'actual on han crescut les demandes d'aliments a causa de la crisi generada per la Covid-19.