El regal de Nadal de 65 infants del Bages i el Moianès arribarà gràcies a l'Arbre dels Somnis de CaixaBank

En col·laboració amb la Fundació Convent Santa Clara

L'Arbre dels Somnis en una oficina de CaixaBank
L'Arbre dels Somnis en una oficina de CaixaBank | CaixaBank
Redacció
14 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:53h
La iniciativa solidària L'Arbre dels Somnis podrà assolir el seu objectiu de fer possible que 25.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat a tot Espanya puguin tenir el regal que desitgen per Nadal. El projecte ja ha iniciat la preparació dels enviaments dels regals, aportats per clients i empleats de CaixaBank, a les entitats socials col·laboradores responsables de que el lliurament es faci correctament als seus destinataris.

L'Arbre dels Somnis és una iniciativa de CaixaBank organitzada en col·laboració amb el programa CaixaProInfancia de la Fundació "la Caixa", el programa de Voluntariat de CaixaBank i més de 400 entitats de totes les comunitats autònomes, incloent organitzacions especialitzades en la lluita contra la pobresa infantil com Creu Roja, Càritas o Save the Children, serveis socials de nombrosos municipis i petites entitats d'àmbit local.

A les comarques del Bages, Berguedà i Osona, L'Arbre dels Somnis s'ha organitzat en col·laboració amb Càritas Parroquial de Berga, Fundació Convent Santa Clara i Fundació Projecte i Vida. A la Catalunya Central, L'Arbre dels Somnis beneficiarà a 165 nens, 65 dels quals entre el Bages i el Moianès.

L'edició 2020 de L'Arbre dels Somnis, la quarta en la història de la iniciativa i organitzada en el context de la crisi provocada per la Covid-19, ha estat la primera que s'ha dut a terme a totes les oficines de CaixaBank, més de 4.000 arreu Espanya, la qual cosa ha suposat estendre la possibilitat de participació mitjançant l'aportació de regals a empleats i clients de més de 2.000 poblacions.