El Cicle Gaudí porta la pel·lícula «Las niñas» a Cardona, Sallent, Navarcles i Rajadell

Durant tota la projecció es garantiran les mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19

«Las niñas» és el film de desembre del Cicle Gaudí
«Las niñas» és el film de desembre del Cicle Gaudí | Promocional
Redacció
14 de desembre del 2020
Actualitzat a les 9:57h
El Cicle Gaudí projectarà aquest mes de desembre el film Las niñas, sota la direcció de Pilar Palomero, a diversos municipis de tot el país entre els quals Cardona, Sallent, Navarcles i Rajadell, al Bages.

A Cardona es projectarà aquest dijous 17 de desembre, a les 8 del vespre, al Teatre els Catòlics. A Sallent es projectarà el mateix dijous a la Fàbrica Vella a 2/4 de 9 del vespre. A Navarcles serà l'endemà divendres, a les 7 de la tarda, al Teatre Auditori. I finalment, a Rajadell serà dissabte a les 6 de la tarda a La Sala.

La Cèlia, una nena d'onze anys que viu amb la seva mare a Saragossa, ha crescut sense qüestionar mai res d'allò que l'envolta. L'arribada de la Brisa a l'escola de monges on estudia i la seva nova amistat amb un grup de noies més grans que ella, l'empeny cap a una nova etapa de la seva vida: l'adolescència. En aquest viatge, en l'Espanya de les Olimpíades i l'Expo de Sevilla, la Cèlia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.

Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Mesures de protecció a causa de la pandèmia

Durant tota la projecció es garantiran les mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19. Des de l'organització es recorda que és obligatori l'ús de la mascareta i mantenir la distància d'1,5 m. A l'entrada es disposarà de gels hidroalcohòlics per a tots els assistents i es demanaran els noms dels assistents per tenir-ne un registre.
Arxivat a