Camerata Bacasis farà un concert de Melodies Solidàries per la Marató de TV3 a Manresa

El diumenge 20 de desembre a les 6 de la tarda al Museu de la Tècnica de Manresa,

La Camerata Bacasis oferirà un concert solidari amb la Marató
La Camerata Bacasis oferirà un concert solidari amb la Marató | Marta Pich
Redacció
13 de desembre del 2020
Actualitzat a les 19:06h
Un any més, i ja és el desè, la formació de la Catalunya Central Camerata Bacasis oferirà un concert de caire solidari. Enguany es dedicarà a homenatjar els sanitaris i a recordar els malalts de la Covid-19. La recaptació del concert anirà destinada íntegrament a la Marató de TV3, que se celebra aquell mateix diumenge i que està dedicada a la pandèmia.

Durant el concert, que se celebrarà al Museu de la Tècnica de Manresa, s’interpretaran obres i nadales de compositors com Antonio Vivaldi, Arcangelo Corelli, Txaikovski, Pau Casals, Grieg, Xostakóvitz i Johann Strauss.

El concert tindrà lloc el dia 20 de desembre al Museu de la Tècnica de Manresa a les 6 de la tarda i és possible gràcies a la col·laboració del Parc de la Sèquia i Manresa per la Marató. 

L'aforament estarà limitat i per garantir l'entrada cal reservar entrades anticipades a la web www.cameratabacasis.org. El concert serà a taquilla inversa, és a dir, que el públic podrà fer al final el donatiu voluntari que desitgi.

En cas que no s'hagin esgotat les entrades, es podrà accedir al recinte des de 30 minuts abans del concert i prèvia acreditació a la porta. 

L'organització es reserva el dret de suspendre o ajornar el concert en funció de la situació i del què les autoritats sanitàries dictin.