Ciutadans ja fa campanya per al 14-F a Manresa? No, és la carpa de l'Ajuntament del 010

La carpa per conscienciar sobre la recollida concertada de voluminosos és taronja amb un cor ben gran al mig

La carpa d'informació de recollida de voluminosos
La carpa d'informació de recollida de voluminosos | Pere Fontanals
12 de desembre del 2020
Actualitzat a les 21:56h
Segurament un impressor o un dissenyador gràfic ens confirmaria que no és el mateix to pantone, però a primer cop d'ull la carpa que ha preparat l'Ajuntament de Manresa per conscienciar sobre la recollida concertada de voluminosos a través del 010, i que divendres estava muntada a la plaça Sant Domènec, és d'un taronja molt, molt molt similar al que usa Ciutadans en la seva imatge.

Tant, que qualsevol que passava per l'indret podria creure que el partit espanyolista es trobava fent ja precampanya per a les eleccions al Parlament del 14-F, ara que tot sembla indicar que tindrà uns resultats molt magres. Fins i tot un cor gran a cada lateral de la lona recorda el cor de Ciutadans amb senyera, rojigualda i europea. El missatge, "Una Manresa millor", tampoc no aclaria massa cosa.

Ja més de prop i llegit amb deteniment, es veu petit el logotip de l'Ajuntament de Manresa, i sobretot quan es veuen les agents cíviques repartint informació i explicant com s'ha de fer per retirar voluminosos de casa de forma adequada, es comprova que només havia estat un miratge.