Coronavirus

Gent fent Poble demana al govern de Sant Fruitós que habiliti la sala de l'Esplai per a les visites a la residència

Argumenta que la sala polivalent de l'Esplai actualment no s'utilitza i disposa d'un accés independent de la zona del bar

per Redacció , 12 de desembre de 2020 a les 18:57 |
Residència El Lledoner de Sant Fruitós | AjSFB
El grup de Gent fent Poble de Sant Fruitós de Bages ha demanat al govern municipal que posi a disposició de la residència El Lledoner-L'Onada la sala polivalent de l'Esplai de la Gent Gran a fi que les famílies dels residents disposin d'un espai còmode i segur per poder-se reunir i visitar correctament als seus avis i àvies. 

Gent fent Poble recorda que fa uns mesos estava habilitada la zona del bar de l'Esplai per a realitzar aquestes visites familiars, però ara fa unes setmanes l'Ajuntament va cedir aquesta zona al CAP per poder fer els test de la Covid-19. "L'errada va estar en no buscar un espai alternatiu en condicions", opina Gent fent Poble, "ja que ha provocat que els avis i àvies hagin de trobar-se amb els seus visitants a la recepció de la residència sense cap privacitat, amb persones entrant i sortint, i amb altre gent parlant al voltant".


Gent fent Poble argumenta que la sala polivalent de l'Esplai actualment no s'utilitza i disposa d'un accés independent de la zona del bar on es fan els test del CAP. "És un lloc ampli, segur, protegit i amb les condicions òptimes per mantenir una trobada amb els familiars que visiten a la seva gent gran", han exposat.

 

Participació