«Benvinguts al Bages» us mostra la gastronomia de la comarca a través del Rebost del Bages

Tomàquets, col, albergínia, oli, mató, conill, mongetes, cigronets... i vi, un capítol per no mirar amb la panxa buida

per Redacció , 14 de desembre de 2020 a les 21:00 |

El tercer capítol de Benvinguts al Bages és recomanable veure'l després d'haver fet algun àpat, ja que s'endinsa en les meravelles gastronòmiques de la comarca a través del Rebost del Bages. Llegums, derivats, horta autòctona, olis, làctics, carns, productes elaborats... i vi. El Bages és una comarca per menjar-se-la.

El Rebost del Bages, a més, ha engegat una campanya de sensibilització per a fomentar les vendes del producte agroalimentari del Bages aquest Nadal, a través del seu web on ha habilitat un espai amb els punts de venda de producte local de productors i petit comerç per tal que la gent sàpiga on pot anar a comprar, així com l'alta qualitat dels productes.




 

Participació