Set defuncions de pacients amb Covid en set dies a Sant Joan de Déu

L'hospital manresà ha registrat una nova mort en les últimes 24 hores que se suma a les sis que hi havia des de divendres passat

Unitat d'aïllament per la Covid-19 a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa
Unitat d'aïllament per la Covid-19 a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa | Althaia
11 de desembre del 2020
Actualitzat a les 18:22h
Malgrat que els índexs de la pandèmia a la Catalunya Central milloren lleugerament -tot i que no tant com en altres regions-, la incidència del coronavirus als hospitals de Manresa encara està essent molt elevada. L'hospital Sant Joan de Déu de Manresa ha registrat una nova defunció en les seves unitats d'aïllament per coronavirus en les últimes 24 hores, que se suma a les sis que havia patit des de divendres de la setmana passada. Set en set dies.

Des d'aquest passat dijous, l'hospital manresà no ha donat cap alta hospitalària entre els seus pacients Covid, però el número d'ingressats a l'àrea d'aïllament s'ha reduït fins als 53 pacients degut a la defunció, però també a la negativització -sense alta hospitalària- de dos pacients més.

Des de l'inici de la pandèmia, l'hospital Sant Joan de Déu ha registrat 208 defuncions de persones infectades amb el coronavirus.