La 17a Cursa per la Vida, Camina per la Marató, es portarà a terme del 12 al 20 de desembre

Està organitzada per Manresa per la Marató, el Club Atlètic Manresa, la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia i les Piscines Municipals de Manresa

Redacció
11 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:55h
L'organització de la Cursa per la Vida, Camina per la Marató va veure absolutament necessari la seva realització. Enguany els diners recaptats es destinaran a la investigació per trobar una vacuna per combatre la Covid-19. Aquest any la cursa es presenta en un context molt diferent de les setze edicions anteriors, i per tant, en un format totalment nou i adaptat a les noves mesures i normatives per evitar la propagació de la Covid-19.

Com hi podem participar?

Els participants (tant si corren com si caminen) s'hauran d'inscriure i fer la cursa o la caminada entre el dia 12 i el dia 20 de desembre, al lloc que vulguin i la distància que triïn, i sempre seguint les normes marcades per les autoritats sanitàries en matèria d'esport a l'aire lliure.

Per afavorir la col·laboració aquest any s'han previst diferents imports, perquè cadascú pugui aportar el què li sembli millor. Una vegada feta la inscripció, es rebrà un dorsal personalitzat per portar el dia que es faci la cursa o caminada.

Cal que el participant es faci una foto el dia que faci la cursa o caminada i la comparteixi a les xarxes socials sota el hashtag #cursaperlavidamanresa i mencionant @manresa.perlamarato.

Amb el dorsal també arribarà un val descompte de la firma Deporvillage, col·laborador oficial de la cursa.

El BAXI Manresa sortejarà samarretes de l'equip i altres objectes per La Marató de TV3

El BAXI Manresa col·labora un any més amb La Marató de TV3 a través de l'entitat Manresa per la Marató. Com que ara per ara no hi ha públic al Nou Congost, es farà un sorteig on-line de les samarretes de tots els jugadors i altres objectes que s'aniran descobrint mentre duri la campanya.

Ja es poden comprar a la botiga virtual del club store.basquetmanresa.com números per entrar al sorteig de la samarreta del jugador preferit. Com més números compri un participant, més probabilitats de premi hi haurà.

A banda de les samarretes del primer equip, s'aniran afegint altres objectes relacionats amb l'equip que se sortejaran entre tots els compradors de butlletes, siguin del jugador que siguin.

Funcionament dels sortejos

- Les col·laboracions amb la Marató es fan a través de la compra de números per un sorteig a la botiga web del Bàsquet Manresa.
- El preu de cada número serà de 5 euros. Amb cada compra d'un número es rebrà un correu electrònic en el marge de 72 hores laborables en què obtindran el seu número per al sorteig de la samarreta que triïn i un segon número per un altre sorteig on es donaran diversos premis més, que s'aniran descobrint durant els propers dies.
- La venda de números acaba el proper 18 de desembre a les 12:00 del migdia.
- El sorteig es farà davant notari el mateix 18 de desembre a les 19:00.
- S'anunciaran els guanyadors per les xarxes socials del club i ens hi posarem en contacte per correu electrònic.
- Els diners recaptats es donaran a La Marató de TV3 a través de l'entitat Manresa per la Marató.