El doctor Armand Rotllan presenta el llibre «Sant Ignasi Malalt» en el marc dels actes previs a Manresa 2022

En un acte organitzat pel PDECat

El doctor Armand Rotllan, entre Josep Fornells i Valentí Junyent
El doctor Armand Rotllan, entre Josep Fornells i Valentí Junyent | PDECat
Redacció
10 de desembre del 2020
Actualitzat a les 21:25h
Aquest dijous, 10 de desembre, el Partit Demòcrata Manresa ha organitzat l'acte La vida de Sant Ignasi a Manresa, a l'entorn del projecte Manresa 2022.

El Partit Demòcrata de Manresa vol impulsar i ajudar a donar a conèixer aquest projecte que ha de posicionar la ciutat i fer-la un referent turístic i cultural. Recordem que fa uns dies, la candidata a la Presidència de la Generalitat, Àngels Chacón, va visitar la Cova de Sant Ignasi de Manresa per saber de primera mà d'aquesta iniciativa.

En aquest sentit, en l'acte telemàtic celebrat aquest dijous, el president local del PDECat de Manresa, Josep Fornells, ha introduït l'acte i els intervinents. El Dr. Rotllan explica la vida del jesuïta Sant Ignasi, des que inicia el seu pelegrinatge fins a la seva mort, fent especial esment a la seva estada a Manresa i la fundació de la Companyia de Jesús. Rotllan ha relatat amb detall vivències i anècdotes de Sant Ignasi al seu pas per Manresa, distingint les tres etapes del jesuïta a la capital del Bages.

Al seu torn, el regidor de Turisme i Projecció de Ciutat, Joan Calmet, ha destacat que Manresa 2022 és una oportunitat per la ciutat, una data en què coincidirà amb els 500 anys de l'arribada de Sant Ignasi a Manresa. "La transcendència i el patrimoni que l'obra de Sant Ignasi deixa a Manresa, l'hem d'aprofitar per potenciar Manresa i obrir-nos al món, fent-la més competitiva i atractiva pels ciutadans i visitants". També hi ha participat l'exalcalde de Manresa i regidor d'Hisenda i Presidència, Valentí Junyent.