Josep Maria Pou tornarà el cap de setmana al Kursaal amb dues funcions de «Viejo amigo Cicerón»

És una coproducció del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida i el Teatre Romea, dirigida per Mario Gas

Josep Maria Pou interpreta «Viejo amigo Cicerón»
Josep Maria Pou interpreta «Viejo amigo Cicerón» | David Ruano
Redacció
10 de desembre del 2020
Actualitzat a les 17:54h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest cap de setmana en dues funcions (dissabte a les 20h i diumenge a les 18h) l'obra Viejo amigo Cicerón d'Ernesto Caballero, encapçalada per Josep Maria Pou i amb María Cirici i Alejandro Bordanove. Aquest espectacle s'havia de representar el 16 i 17  de maig passat, però es va ajornar a causa de la crisi de la Covid-19.

Viejo amigo Cicerón és una obra centrada en la figura del cèlebre orador romà, protagonista destacat de les intenses lluites i violentes transformacions esdevingudes en el segle primer anterior a la nostra era. Cicerón personifica la integritat moral de qui manté la coherència de les seves conviccions polítiques malgrat les més adverses circumstàncies. Marc Tul·li Ciceró se'ns presenta, doncs, com un polític excepcional en un món d'ambicions mesquines i personals, deslleialtats i petits tripijocs tan propis de la vida pública des d'aleshores.

Josep Maria Pou es posa a la pell d'un Ciceró consumit pel seu desig d'immortalitat i de deixar empremta amb la seva trajectòria vital. Una coproducció de Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida i Teatre Romea, dirigida per Mario Gas.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant l'espectacle.

Les entrades de Viejo amigo Cicerón que tenen un preu de 28 euros, (26 euros amb carnet Galliner i majors de 65 anys, i 6 euros menors de 25 anys), es poden comprar a les taquilles del Kursaal de dimarts a dissabte d'11h a 13h i de 18h a 20:30h i una hora abans de les funcions; i per internet